diumenge, 11 de febrer de 2018

INVESTIDURA: O IMPOSSIBLE O CRUENTA

L'estratègia de JxCat és incomprensible des del sentit comú, però es pot entendre des d'una lògica abrandada que viatja amb la gasolina que ha alimentat fins ara el procés. Tanmateix, aquesta gasolina ha estimbat el cotxe, ho haurien de reconèixer tots els qui ho han de reconèixer...

El registre d'un projecte de llei en solitari per permetre la investidura telemàtica, a banda que ja demostra impúdicament la divisió entre els independentistes, és una iniciativa condemnada al fracàs. En primer lloc l'oposició la duria al Consell de Garanties Estatutàries que em temo, els donaria la raó, i en segon lloc, el TC ja ha dit -excedint-se en les seves funcions, però- que no és possible segons la seva peculiar interpretació de la llei. En cas d'incompliment de la voluntat del TC, hi hauria conseqüències jurídiques i penals. 

Fins on vol arribar Puigdemont? Té dret a demanar més sacrificis personals i posar el país al límit de noves eleccions? Potser la guàrdia personal de Puigdemont és favorable al maximalisme, però no tothom al PdeCat ni a  JxCat ho veu igual.

L'habitació està massa tancada i cal que hi entri aire fresc i potser també fred.

Conclusió, si es respecta la llei la investidura telemàtica és impossible i si no es respecta seria cruenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada